Tuesday, February 15, 2011

14 Februarie

Dimineața, luni, 14 februarie.

Toți cetățenii merg la lucru, liceu, universitate și proceea huinea.

Cuplurile iși fac surprize de dimineața. Colia cumpara tipicele flori sau îi zavarește micul dejun aducîndu-l în pat Ninei. Valeriu ca deobicei-ingenios. Crede el. El preferă să cumpere baloncichi sau crască și să scrie chiar sub balconul Eugeniei "TIGRIONOC IA TIBIA LIUBLIU, V.'' de la Valeriu. Giorgel, dupa cum știm la sfîrșitul lunii, în ziua zarplății vizitează COCOS-ul și FAMOUS-ul. El e puțin mai glamuros ca restu îndrăgostiților. Îi plac cămășuicile cu inscripții masive pe piept gen ''ARMANI JEANS'', pantofii cu străluși, ciolca dată cu gel, pieptănată (znacomie la FACE CONTROL). Cadoul lui evident ca o sa fie mai glamuros pentru ca e cadou pentru fiica celui care deține Vodocacica de la ciocani. Domnul Cartuz. Aliona, prietenii îi zic Lioncic. Giorgel a hotarît sa-i cumpere un adicolon pentru ca are o znacomaia la ASEM care se ocupa cu vinzarea 'dicolonului și s-a gîndit el, ar fi ieftin, glamurna și totodata, de ce nu? pizdos.

Da, prețurile sunt avantajoase, ba chiar incredibile, apărate cu pretextul "Îs arighinalinie prosta is de la fabrica, blia".

La școală este așa numita COROBCĂ. În corobcă, elevii îndrăgostiți vafli v rot și de tare, la recreație arunca felicitări în formă de inimioară importate din RUSIA sau UCRAINA, O! Valentinci, vot imeno. Unele valentinci is cu cod, adică o anumită cantitate de substanță din corector este întinsă deasupra numelui pentru ca ursitul/ursita sa fie nevoit/ă să roadă corectorul pentru a vedea numele, însă, deobicei, numele nu spune nici o pulă astfel încît sunt ia ibal la Nastea în școală. Acasa elevii stau pe odnoklassniki și își hueresc postari pe asa numitul FORUM, adică conceptul WALL-ului pizdit de către ruși de la Facebook. Cam așa o paibotină :

♥♥♥♥♥♥ ♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥

♥♥♥♥♥♥♥♥ Разбросаю♥ ♥♥♥♥♥♥

♥Вокруг♥ ♥ ♥ ♥♥ тебя♥♥ ♥ ♥ ♥ЭТИ ♥♥ ♥ ♥♥

♥ ♥♥ ♥♥♥♥ ♥♥ ♥♥ ♥ ♥

♥ МИЛЫЕ ♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥ ♥♥ ♥

♥♥♥СЕРДЕЧКИ ! ♥♥

♥ Счастья ♥и ♥любви!♥ ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥

Cei care au aruncat valentinci ebucie in corbocă, așteaptă un PM de la destinatar. Însă - o pulă. Se culcă cu inima de clasa 8-a frîntă, zdrobită și călcată cu potcoave de către elevul, care, deobicei e clasa 10-a, 11-a, 12-a. Lor lii pohui. Serios.

Toți cei care preferă săcsu peste dragoste se adună, ascultă muzică, beu pivă, zaridesc vodnișe și savurează atmosfera de pohui. Lor lii pohui. Serios.

No comments:

Post a Comment