Tuesday, February 15, 2011

Hata bîntuită



1 răsuflare adîncă.
Acum ne închipuim situația inițială.

Vara, 32 Iulie (la ciocana totul e posibil), +25*C, ora 22:04, Igor Vieru 6/1, MD2075, pațanii la o hată, pivă, vadeară, iarbă.

Era o sărbătoare o huioznaet și...mai pe scur la hată era:

YeuFytChyzde (Bulbuc)-nu știe nici o pulă moldoveneasca, prieten vechi, au făcut cunoștință cu el pe calea ferată la gară, boră, îi era huiova eu huipaimi, o zis că venea de la Work and Travel. Băieții au decis: ,,Blia dap el tre să aibă rublă, dă să-l razvadim'' O prietenie strînsă s-a format.

Colea Scală ( Unii îi zic Kanye West pentru ca s-a născut la vestul Moldovei, în așa numitul Hollywood moldovenesc și anume în Ungheni, lîngă supermarketul Korona. Prieten vechi cu Pavel Turcu. Kanye provine de la cuvîntul cîine, obișnuia să fumeze cîini cu prietenii din curte prentru a le snesi bașnea. )



Tolia Pieptene (Pațanii din dvor zîc că aista-i dalbaiob cu tătu. Rasșciosca e nicku în counter-strike...huioznaet dacă l-aț văzut vreodata)


Să trecem la cauza acțiunii, desfășurarea acțiunii, situația dificilă, depășirea situației dificile și athadneacul. Înainte de a se aduna la gudeoj, flăcăii erau nevoiți să unească două provode la șitul de pe etaj pentru a face rost de lumină în incinta apartamentului 69.
-Yeu!
-Da? ^_^
-Futio la mine în mașînă ș adă-ni șeresău, izolenta ș o pacicî de sîrniși. zise Scală.
- ^_^

10 minute mai tîrziu (cam dahuia blia să te cobori pîn jos să aduci cateva lucruri, chitaiț tormoznutii)

- ^_^
-Blia mai zaibit, te niști ca o combaină. Du ș vez și fași Tolica.
- =_=''
Tolia era deja în ipostaza personajului său fictiv Rasșciosca, juca CS...CS juca...adică v-am naibit. Lumina era tăt zaibisi...nihuia nu trebuie de unit, Kanye avea nevoie de insturmentele enumerate mai sus pentru a fabrica un vodnic.
Yeu, Tolia și West au decis să inconjoare masa. Paharele se umpleau asemeni unor ochi plîngăreți de adolescentă zaletită și chidanită . Fiecare shot de vodkă zacusit cu o felie de lămîie era urmat de un zateag din vodnic, urmînd cîte o replică din partea fiecarui din ei.
Scală: Oi bliaaaaaaaaaaa!
Pieptene: Da nu minia nahui suca blia suca...iii pizdeț.
Bulbuc: ^_^''
Ora 01:32, haosul și nedumerirea învăluie mințile consumatorilor de substanțe.
După un șir de glume necenzurate și cîteva salfetci completate în sitl BELOT, colegii au decis să iasă la un perecur, în coridor, pe etaj.
Tolian scoase pachetul de țigări îl aruncă jos, apoi îl ia de jos și servește prietenii cu cîte o țigară (acum cintă melodia de la Neobiesnimo no fact). Eu fumează. Lor lii pohui. Serios.
Yeu se sprijină cu cotul de perilă. Clia cu Tolia decid să facă o glumă pe seama lui.
-***șoaptă de padrugă care se împarte cu secretele*** Colia, ia davai tu ești ciornii, scoate maica, eu o să-l izghesc spre tine tu deam saabrazește șeva.
-Davai TALIAN!
-Yeu!
-^_^?
*Tolia îl împinse pe Yeu la marginea ultimii trepte la etaj, Colia, nedumerit a zis:
-A S T A I C I O C A N A! și îi futuse o margină de călcîi în ibala șubredă a lui Yeu. Yeu a zburat 14 trepte în urmă, a tamponat ușa unui apartament de la etajul 6. Mînerul îi intrase în abdomen, șerea ia fost spartă, o baltă de sînge se prelingea pe peretele apartamentului 54. Era apartamentul Domnului Cartuz, proprietarul Vodocacicăi de la Ciocani. Colia și Tolia rîdeau din belșug, rîsul provoca lăcrimi care curgeau asemenea unui izvor pe unghiurile de 90 de grade a scărilor și ajungeau să facă contactul cu balta de sînge de mai jos.
Colia: Da șii cu dînsu?
Tolia: Blia o murit...
Colia: Dap și nu o putut să s țînă de șeva?
Tolia: Ia ibal dacă-i prost.
Urmează rîsete de zlodei și un fulger luminase 50% din fața răufăcătorilor.
Colia: Hai în hatî c m-am zaibit, pute a mort blia.
Tolia: Atviciaiu!
Trupul lui Yeu zăcea rezămat de ușă. Lu taț li pohui.

Tolia și Colia la intrarea în casă au obsevat că lumina ardea cu 80% mai slab iar unele lucruri erau împrăștiate prin casă.
Colia: Și gliuc !
Deodată cum pășiseră pragul ușii, lăcata s-a încuiat, ușa a fost bătută în scînduri, stropită cu dizeli și murdărită cu mase fecale. Atunci băieții au înțeles ca e pizdeț realinii. Fața lui Yeu apăru proiectată pe peretele din salon, iar din liustră se auzea cum Yeu a rostit ''Grăbeștete să faci un bine căci răul vine de la sine''. O spaimă nemaipomenită a cuprins eroii principali. Panica în tot apartamentul. Colia a luat șeresăul, Tolia a luat sticla de vodkă, a izbit-o de marginea mesei și a făcut o rozocică din ea pentru a-și garanta autoapărarea. Ambii regretau fapta săvîrșită, hata avea doar 3 camere, deci era pizda, nu aveau unde se adăposti, ascunde de forțele malefice.
Au trecut cîteva minute după care Tolia și-a zis ,,Dălă ăi în chizda măsii'' și a ieșit de sub masă. O liniște dăinuia în apartament și doar o minge de spini care se rostogolește prin pustiu trecu prin fața lui.
Tolia: Ăi pidar ivisi ili ia tibia nahui naidu i udariu v jivot a patom zareju tibe nogu.
Spiritul lui Yeu: ^_^
Tolia: Mai zaibit cu fața asta ta...
Spiritul lui Yeu: Cine știe carte-are patru ochi.

5 comments:

  1. krista16.2.11

    pizda cu imaginatia ta ^_^

    ReplyDelete
  2. Anonymous17.2.11

    sa`ni bag blea pula:D:D
    nush kum am dat de blogu` ista.. da sa`ni mai bag pula=))

    ReplyDelete
  3. Anonymous18.2.11

    ii pizdetz :D :D :D

    ReplyDelete
  4. Anonymous19.2.11

    pizdooos ^-^

    ReplyDelete
  5. Anonymous29.3.12

    da pe tine te rupe serios.....ibati si m-am mai ris:D:D:D:
    ti-o plecat krisha cu totul:))))
    iaka as vrea ca patanu meu sa fie macar jumate ca tine

    ReplyDelete