Tuesday, February 15, 2011

Tipuri de padruji


După cum știm, dragi concetățeni ai galaxiei, lucrurile se împart în mai multe feluri. De exemplu avem smîntînă de casă și de la zăvod, absinth de la Malaia Malina și absinth de la Duty Free, carbid din Argentina și carbid de la Șoldănești.
Astăzi tema de discuție va fi FEMELA sau mai bine zis PADRUGA.
Padrujile au fost împărțite de către așa numitele creaturi galactice PAȚANII în cateva grupe, și anume:

Baseacica (masecica): Acest tip de femelă este destul misterios. Au un concept asupra vieții destul de brigadirskii. Teloslojănia lor este destul de gospodărească, preferă așa numitele CROSURI asortate cu djînș sau castium sportiv adidas în abtiajcă, braslet cu icoana Măicii Domnului pe mînă. Părul indreptat sau strîns cu rîdzînca iar ciolca preferă sa o modeleze asemeanea unui televizor care îi acoperă fruntea, adică să formeze o linie paralelă cu pămîntul.
Cam așa o huinea:

Ele sunt în stare să va fută botul vouă, restul padrujilor, pentru ca au criîșă și alți amici sidevșie. Mă rog, pa ibalu o puteți anina
Și țepca vo poat fura, yo!
Relațiile lor sunt deobicei de scurtă durată pentru că ele preferă să mutească cu pațani baseași. Prima relație sexuală e deobicei pe la 14-15 ani cu un baseac evident a cărui radași au plecat la dace iar el decide ,,Blia dă s-o fut, o trecut deam 2 săptămîni, man zaibit''. Dezvirginarea este înfăptuită de către un mascul inexperimentat, pe un divan in spatele căruia atîrnă un covor pe perete, iar în colts o icoană. Actul durează 2 minute.


Haroșaia:
-Și za padrugă băi?
-Bă destul de haroșaia...
O padrugă haroșaia deobicei are dimensiunile de 85/65/86. Ele deobicei sau sunt fete de treaba, în vazu dat nu comentăm. Sau proaste. Da. Să comentăm deci.
Se îmbracă decent. În dependență de situație, nimic deosebit. Toate padrujile haroșie deobicei îs ocupate de către pațani (salidnie cu par cu gel) care sunt cu 5-7 ani mai mari ca dînsele. Ele iubesc sa se simtă mature și evident să se fută cu un barbat care știe cît de cît și ș unde s bagî. Deobicei sunt calme și nu fut capu dahuia, însă daca pațanii o îmbată ea poate sa se transforme într-o adevărată fiară, o huinea satanică care uită și de prietenul ei care are NISSAN PRIMIERA din 94' , o să se fută la tusa la care a fost îmbătată cu X iar a 2 zi dimineața cu o fața nevinovata de parcă nu s-ar fi întimplat nimic...ei o pulă suca, te-ai futut blia cu Tolia șis mai vorghim nahui. Astfel de fete sunt vînate. Daca e proasta ș haroșaia vobșe poate să ajiunga prin Malita pe undeva să o vîndă la arabi cu pulî mari.

Blea asta cînd a sa crească:
-Ia ibu bă, cîț ani are asta?
-Vo triispriși
-Blia parca are mai dahuia, asta cand a sa crească....

Ele încă nu-ș dau seama că pațanii mai mari ca dînsele văd potențial în orice copchilă care cît de cît e mai razvetaia ca colegile ei care se joacă în papuș ș poartă geantă in schinare în loc de sumocica pe umăr. Astfel de padruji deobicei sunt ușor de observat. Au un corp nedarazvetii, adică gîtu e mai lung ca picioarele, ochiu e mai mare ca țițle etc. Ruju este repartizat deapula pe buzele ei. Se învață să meargă pe tocuri, tot merge deapula încă, mai ales pe scările școlii deseori i se crează impresia ca belește pula daca face un pas greșit. Aestea nu se fut, nici nu se întîlnesc încă, doar fut mințile prietenelor sale că fac vice-versa. M-am zaibit deja...hai să le lăsem să crească și să trecem la următorul exponat.

Aș fute-o:
-Care Angelica ?
-Eee...ni-o scris ieri una pe odnoklassniki..
-Pizdataia?
-Mmmm... :\....băi....așa....aș fute-o.

Reprezintă o padrugă cu teloslojenie toli oleaca așa...zdarovaia sau raznaia huiernea de ce nu? Toli...blia e are un minus neviebenii, e n-o să șie niciodată padruga ta pentru că e e prosta de futut. Ușor de razvadit se fut și fără gandon uneori, merg la saună și la zile de naștere fără ca să cunoască pe cineva.

Glamurnaia: Tata deține o serie de zavidenii, mama huioznaet șii cu viața ei, fratele are mustang, sora lucrează in sfera marketingului la GUCCI, iar ea este chiatra vînătă a familiei. Învață în liceu privat. Poartă doar încălțăminte pe tocuri 'nalte. Geanta GUCCI, LV. Portmoneu tot de un designer named brand este ținut în mînă mereu. iPhone ultima genrație la fel este ținut lipit de portmoneu. Ibala serioasă. Părul îndreptat, sau dat cu lac peste cap formînd o palimă. Ele fut capu dahuia. Îmblă doar cu băieții in macasini cu mașini pizdite de la tăticu. Sug pula în viceurile Dom Michelle-ului, FAMOUS-ului, COCOS-ului etc. În genere se fut cu toți pațanii bașliovie, pohui...macar să ai tu și pulă mică. Ele sunt deobicei slab dezvoltate din punct de vedere intelectual. Nu citesc absolut nici o pulă. Maturi știu. Huioznaet cum vouă da ele nie ini plac așa na adnu noci cum s-ar spune.

Concinaia cacaiata:

:*

Malaia: Ele deobicei se leagă de tine și nu îți dau pace. Ele se îndrăgostesc v pizdu în primele 2 minute de convorbire. Noaptea se gîndesc doar la tine. Îți scriu SMS-uri concenie care necesită un răspuns la fel de concenii aș tinde eu să menționez. Încep a juca la nervi uneori, unica ieșire din situație rămînînd ignorarea lor. Gîndesc deapula. Convorbirile telefonice deobicei sunt realizate în grup și sunt de genu:
-Privet :)
-Noroc.
-Aaaa da-ni pashe blia shi cu tine nu vez ca eu vb?
-A?
-Sorry asta eu nu ție.
-OK.
Ap și pula me mă mai suni dar?
Ele sunt un fel de next level la grupa ,,blia asta cand a să crească''

Pizdataia: Aestea apar numa de cateva ori în viață... eu știam ca o să citești asta Krista :))





7 comments:

  1. krista15.2.11

    bai....LOL =)))nu stiu shi s zik,eu am ramas masca kin am citit fraza de la sfarsit! :)) sincer :* eu tat citesc si scrii tu pui,tu stii ;)

    ReplyDelete
  2. Anonymous17.2.11

    bai dragosica, tu in ce tip te clasifici ? ))

    ReplyDelete
  3. Patlatie pațanî s cecanscava raiona

    ReplyDelete
  4. Anonymous17.2.11

    pai ce ar fi daca ai face o carecteristica de baieti de data aceasta cum ai facut despre fete ca sa vedem ce tipuri de baieti mai sunt asa,ca sa mai fie un pic de popularitate la blogul asta.ce zici de asta?

    ReplyDelete
  5. o sa iau asta in consideratie :))

    ReplyDelete
  6. Anonymous19.2.11

    sa vedeti ce clasificari va fac fetele )))

    ReplyDelete
  7. Anonymous28.3.11

    intrati sa vedeti ce caracterizari primiti voi ))))

    www.about407.weebly.com

    ReplyDelete